Uitzonderlijke Prestatie in de Aardappelverwerkende Sector !

VdWA en GEM Equipment Werken Samen aan ’s werelds grootste Bakolieverwarmers !

Ongeveer 7 maanden geleden werd VdWA benaderd voor het ontwerp en de engineering van warmtewisselaars voor een nieuwe productielijn in de aardappelverwerkende sector. Dit gerenommeerde bedrijf, gevestigd in West-Vlaanderen, is momenteel aan het uitbreiden in het buitenland.

De thermische ontwerpen zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met GEM Equipment, fabrikant van bakovens gevestigd in Oregon, USA, en een dochteronderneming van FPS Food Process Solutions uit Canada. In het ontwerp van VdWA zijn alle specificaties en eisen van zowel de eindklant als GEM Equipment verwerkt. Het resultaat: twee indrukwekkende warmtewisselaars, elk met een capaciteit van 9,5 MW, die wereldwijd tot de grootste in hun soort behoren!

Dit project toont technische vakmanschap en toewijding voor op maat gemaakte oplossingen in de voedingsindustrie. Het succes van deze samenwerking getuigt van expertise van VdWA om complexe uitdagingen in de sector aan te gaan, terwijl ze hoge normen van kwaliteit en prestaties handhaaft.

Een grote dank aan het hele team van VdWA voor hun waardevolle bijdrage aan dit ambitieuze project!